MAHA SUCI ALLAH S.W.T. YANG TELAH MENCIPTAKAN MAKHLUK YANG SENTIASA BERZIKIR DI DALAM AIR.Inilah jenis labah-labah yang sepanjang hayatnya hidup di dalam air. 
Ia digelar “Argyroneta aquatic”. Ia hidup didalam kolam atau tasik terutama sekali di negara Eropah dan Asia.

Labah-labah ini akan membina “rumahnya” didalam air dan akan memenuhi “rumahnya” dengan bekalan oksigen. Ia tidak perlu timbul ke permukaan kerana “rumahnya” itu mampu menyedut oksigen dari air dan juga akan membuang karbon dioksida.

Allah S.W.T. berfirman (yang bermaksud):
“Dan tiadalah sesuatupun dari makhluk-makhluk yang bergerak di bumi melainkan Allah jualah yang menanggung rezekinya dan mengetahui tempat kediamannya dan tempat ia disimpan. Semuanya itu tersurat di dalam Kitab (Lauh mahfuz) yang nyata (kepada malaikat-malaikat yang berkenaan).”
(Hud : ayat 6 )

Labah-labah ini akan memakan serangga-serangga kecil yang hidup didalam air.
Jangka hayat labah-labah ini ialah selama 2 tahun.

Adakah anda berfikir bahawa jangka hayat selama 2 tahun itu adalah sia-sia untuk labah-labah? 
Jawapannya ialah TIDAK kerana labah-labah ini tidak pernah membazirkan masanya tetapi digunakan usianya selama 2 tahun itu untuk berzikir kepada Allah S.W.T.

Allah S.W.T. berfirman (yang bermaksud):
“Langit yang tujuh dan bumi serta sekalian makhluk yang ada padanya, sentiasa mengucap tasbih bagi Allah; dan tiada sesuatupun melainkan bertasbih dengan memujiNya; akan tetapi kamu tidak faham akan tasbih mereka. Sesungguhnya Ia adalah Maha Penyabar, lagi Maha Pengampun.”
(Al-Israa', ayat 44)ALLAH S.W.T. TELAH MELINDUNGI BUMI KITA DARI “ELEKTRON PEMBUNUH”.Allah S.W.T. berfirman (yang bermaksud):
"Katakanlah: "Allah jualah yang menyelamatkan kamu dari bencana itu dan dari segala jenis kesusahan dalam pada itu, kamu (masih) mempersekutukan (Allah dengan sesuatu yang lain)".
(Al-An'aam 6:64)

Pada 31 ogos 2012 telah berlaku satu fenomena penting iaitu ketika matahari meletuskan radiasi elektron yang sungguh dahsyat sehinggakan radiasi itu telah menghala ke arah bumi. 

"Elektron pembunuh" itu telah bergerak pada kelajuan cahaya iaitu sekitar 100,000 batu sesaat dan mampu merosakkan ruang elektronik dan boleh meletakkan manusia dalam bahaya. TETAPI tidak ada sebarang malapetaka berlaku pada hari itu. KENAPA?

Kerana Allah S.W.T. telah melindungi bumi kita dengan 3 lapisan perlindungan yang mampu menahan dari sebarang radiasi elektron matahari. 
3 lapisan itu tidak dapat dilihat oleh mata kasar manusia dan ia berada pada jarak di antara 1,000 km sehingga 60,000 km dari bumiALLAHU AKBAR.
Para saintis telah terkejut dengan penemuan yang terbaru itu kerana sejak tahun 1958, para saintis telah menyangka bahawa hanya terdapat 2 perlindungan sahaja untuk bumi iaitu yang dipanggil “Van Allen belts”. Tetapi kini terbukti terdapat 3 lapisan perlindungan.

Allah S.W.T. telah menciptakan perlindungan yang ke 3 pada hari ketika meletusnya radiasi elektron matahari pada 31 ogos 2012.
ALLAHU AKBAR.

Allah S.W.T. berfirman (yang bermaksud):
“Allah jualah yang menciptakan langit dan bumi (dengan segala keindahannya); dan apabila Ia berkehendak (untuk menjadikan) sesuatu, maka Ia hanya berfirman kepadanya: “Jadilah engkau!” Lalu menjadilah ia.”
(Al-Baqarah: 117)